Ribera maakt het verschil!

Van uw accountant, adviseur verwacht u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling. Zelf werkt u toch niet anders? Ribera adviseurs en accountants denkt met u mee en zorgt voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw vragen. Als financieel adviseur, maar ook vanuit bedrijfskundig, fiscaal en juridisch perspectief. Wij zijn, denken en handelen als ondernemers.

Waarom RIBERA?

U onderneemt en moet van vele markten thuis zijn. Wel zo handig om dan ondersteuning te krijgen van een accountant met kennis van zaken. Wij spreken de taal van de ondernemer, zijn altijd "to the point" met direct contact tussen u en ons. Onze lijnen zijn kort waardoor we snel schakelen. En bovenal, wij doen wat we beloven! Daarnaast nemen wij ook uw privé situatie in ogenschouw.

Onze ervaring:

Met ruim 30 jaar ervaring in de accountancy zijn wij de sparringpartner van het MKB. Wij hebben ervaring opgedaan in vele segmenten en branches van het MKB zoals de zakelijke dienstverlening (o.a. advocatuur en notariaat), bouwbedrijven, installatiebedrijven, drukkerijen, tandtechnische bedrijven, automotive, standbouw, makelaardij, horeca, filmproductiebedrijven, retail, enz. Maar ook als non profit organisatie, stichting of vereniging bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwsgierig?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om over dienstverlening te praten. Daarnaast is dat ook een goed moment voor u om te beoordelen of wij inderdaad dezelfde taal spreken en er daarnaast een klik is. Dit laatste vinden wij namelijk van groot belang!